Prekės kodas: H471
Turimas kiekis: Sandėlyje
Praktiška ir patogi vandens pypkė. Lengvai surenkama ir valoma.
Dėmesio! Prekė šiek tiek gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje.
Šią prekę gali užsisakyti ir didmeninės prekybos klientai. Dėl kainų teirautis el.paštu marijaziroviene@gmail.com arba tel. nr. 865901092. Arba atvykite į mūsų didmeninės prekybos sandėlį, adresu Vilkpėdės g. 6, Vilnius.
Kaljanas nereikalauja labai sudėtingos priežiūros. Po rūkymo reikia išpilti naudotą vandenį, išmesti iš puodelio sudžiūvusį tabaką bei išplauti kaljaną. Taip pat patartina specialiu šepečiu gerai išvalyti vamzdį, einantį per visą kaljano viršutinę dalį.
Išplovus kaljaną privalu jį sausai nušluostyti. Rekomenduojama jį laikyti išardytą, tačiau tai ne visada dera prie interjero. Tokiu atveju bent nuimkite vamzdelį.
Nerūkykite kaljano visuomeninėse vietose, blogai vėdinamose patalpose. Ir niekada nemaišykite jo su...
Alkoholiniais gėrimais. Jei vartojate alkoholinius gėrimus, jūsų širdis patiria papildomą krūvį. Jei įpilate alkoholio į kaljano indą, gaunate papildomą porciją kvaitulio. Geriausias kaljano palydovas – žalioji arbata, nes ji turi antioksidantų. Geriausias filtras – grynas vanduo.
Kava. Kaljanas didina kraujo spaudimą, o kava ši poveikį dar labiau sustiprina. Štai kodėl Rytų šalyse po kaljano rūkymo patiekamos datulės – jos mažina kraujospūdį.
Alkiu. Kaljano rūkymas tuščiu skrandžiu gali suerzinti skrandžio gleivinę, o ilgainiui gali sukelti gastritą ar opaligę. Kad išvengtumėt tokių nemalonumų, bent pusvalandį iki kaljano rūkymo pavalgykite.